Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
‘Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!’ M.Kemal ATATÜRK

Paylaşın

Bu yazıyı arkadaşlarında okusun.

12/10/2008

DiaTürkiye; kovulanlar ve ezilenler sitesi

Wowturkey nokta com sitesinin taklit olanı ve wowcular tarafından kovulup, ''ezikler'' diye tanımlanan DiaTürkiye sitesine yaklaşık 9 ay önce üye olmuştum. Kısa süre içerisinde ortamın hiç demokratik olmaması nedeniyle siteden ayrılmıştım. Hatta bu ayrılığımı hazmedemeyen bir bayan site denetçisi (sonradan kovulmuş) demogojinin Kralını yapmış, demediğini bırakmamıştı bana.

Bir süredir siteden spam e-postaları almaktayım. Bu gelen postalar tabiki reklam ve birbirinin kopyası mesajlar. Siteye ulaşmak mümkün olmayınca bu durumu medenice izah etmek için yeni bir üyelik aldım. ''Lütfen reklam mesajları yollamayın'' dediğimde sitenin top sakallı denetçisi Soner, ''biz ayda bir defa üyelerimize mesaj yolluyoruz, ne var bunda'' demeye getirdi. Peki, hani bir laf vardır; ''gözümün içine baka baka yalan konuştu''diye... İşte aynen bu durum.

Ben siteden ayrılalı neredeyse 8 ay olmuş. Ayrılan bir üyeye halen neden mesaj yolluyorsunuz? diyemedik tabi. Soner'de hemen kıvırttı. Şimdi posta adresimin gelen kutusundan bir ekran görüntüsü yayınlıyorum. Bakalım top sakallının dediği gibi ayda bir mi gönderiliyormuş mesajlar.

Bu arada ayrılan üyelerden hala bir takım medet umuyorlarsa; bilmeliler ki, Cem Telgeren ve Okan Dikmen gibi kişilere nurcu gönül bağını açan DiaTürkiye sitesine asla geri dönmem.

Ya da kuruluşlarından bir buçuk yıl geçmesine rağmen üye sayılarını bir elin beş parmağı kadar artıramadılarsa, bunu siteyi terk eden üyelere mesaj yollamakla değil, şapkalarını önlerine koyarak, '' acaba neden kimse bize üye olmuyor, sorun nerede'' diye düşünmeleri gerekmektedir.

Cem Akkılıç
10 Aralık 2008

İşte çoğunu silmiş olmama rağmen sürekli yollanan mesajlar;

http://img231.imageshack.us/img231/5457/diakv3.jpg


İbret dolu bir mesaj


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

 Şehitlere KELLE th>Atatürk olmak!
YOBAZLAR ATATÜRK YARGILANIYOR
Onurlu komutanıma
Türklerin soyu kurur mu?
MEHMETÇİK VAKFI
Takunya libidocusu
wowturkwy.com sitesinin sahibi Burç Acar askere gidecek mi?
wowturkey nokta com BELGESELİ
wowturkey sitesinin iç yüzü facebook grubumuz
Şortla Namaz kılan din Baronu
Davos Fatihi BAM GÜM SİYASET

Cem Akkılıç Rock Kütüphanesi

Cem Akkılıç.   Yüzen gemilerde yaşarken biz yeniden mevsimlerin sessizliğini
Işığı çağırır gibi şarkısını söyleyecek ruh yolculuk eden kadife denizcilerin.

Işıltı ya da aylar gönderiyor bana anıları unutulmuş öykülerin peşindeki
Pusulayı yönlendiriyor anıları sunmak için bir zamanın içine hepimizin gördüğü
Bir zamanın içine hepimizin gördüğü...
Sabah uyandığımda bir bira açtım.Gelecek belirsiz ve son hep çok yakında.
Rock müzik aleminde çok kral var.Ancak tek bir Tanrı var.Led Zeppelin.Cem Akkılıç
Türk milleti zenginleşiyormuş
Designed by Cem Akkılıç

Copyright © 2007-2013 Tüm hakları saklıdır. Sitedeki yazılar ve fotograflar İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.