Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
‘Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!’ M.Kemal ATATÜRK

Paylaşın

Bu yazıyı arkadaşlarında okusun.

8/04/2008

Dia Türkiye

Wowturkey.com sitesinin klonu (Taklit olanı) olan ve Burç Acar tarafından ’bakın gördünüz mü bizim taklitlerimizi yapıyorlar’ demek için kurulan Dia Türkiye sitesine wowcular transfer olmaya başladı. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Amerikalı Burç’un yandaşları DiaTürkiye sitesinde boy göstermeye başladılar. Aslında bu en başından beri böyleydi ama plan gereği sadece yanıltma taktiğiydi. Hatta Dia sitesine üye olan kişiler wowturkeyde aforoz edilip kovuluyorlardı. Son günlerde işler tamamen değişti. Ersel Oran ve Azerbaycanda bulunan arkadaşımız Osman Kaplan’ın çabalarıyla, wowun baş Fethullah savunucusu Okan Dikmen’in aynı anda her iki sitede yazdığına şait olduk.

Şimdi Wowturkey’de Akp ve Fethullah propagandası yapan Dikmen, aynı anda online olduğu DiaTürkiye’de kendisini Cumhuriyetçi gibi gösteren mesajlar yazıyor. Dia’nın denetçisi Caner tarafından sıkı şekilde korunan Dikmen ise hiç umursamadan ve nikindeki küçük bir değişikle gözlerden kaçacağını sanarak bir tarafta Fetoş’u yıkayıp yağlıyor öbür tarafta Cumhuriyetçiymiş gibi yazılar yazmaya devam ediyor.

İşin ilginç tarafı, Ersel Oran ile durumu tartıştığımızda; abi sitenin anasayfasındaki Atatürk fotografının niçin kullanıcı bannerının altında olduğunu sorduğumda; Caner anlamazlıktan geldi biraz üstelediğimde bunu teknik kısımlara iletmem gerektiği gibi laflar etti ’ dedi. Oysa Dia yönetimi yaklaşık beş ay önce bunun teknik bir sorun olduğunu söylemişti. (Nasıl bir teknik sorun olabilir ki, alt tarafı bannerlerın yeri değişecek)

İlk kuruluşunda ki denetçilerini çoktan kaybeden,bir türlü üye sayısını bir elin parmakları kadar dahi artıramayan, RTE videosuna ‘sitemize uygun değil’ diyerek eksi puanlar veren (bir dakika içinde 3 eksi puan) wowun fanatik kadrosunu içine alan DiaTürkiye hakkındaki şüphelerim doğru çıkmaya başladı.

Önümüzdeki günlerde bu konuya açıklık getirmek ve forumlardaki yozlaşmayı irdelemek için
Geniş bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy. Temmuz 2008


DiaTürkiye anasayfası;

img337.imageshack.us/img337/2233/anasayfamw4. jpg

Okan Dikmen'in wowturkey.com sitesinde ki yazıları DiaTürkiye kıyaslandığında tamamen tezat bir görüntü çiziyor.

wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=33086& start=490

wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=33086& start=500

Dia anasayfası;

http://diaturkiye.com/forum/

Ek;

Bakın biz diyoruz ki; Şafak Tomruk, Kemal Bayır gibi vatansever üyeler neden kovuldular? Denetçi Asuman yerlere, göklere sığdıramadığı Dia’dan neden kovuldu? Armağan Örki neden siteye uğramıyor ve fotograf yüklemiyor?

Site sahibi bay Sinan diyor ki; ‘’onlar kovulmadı, biz sitede politikayı yasakladığımız için ayrıldılar’’ diyor.

Eee peki bay Sinan sen daha 15 gün önce, ‘’biz politikanın kralını yapıyoruz’’ demiyor muydun? ‘’Cem Akkılıç gel sana nasıl AKP karşıtlığı yapılır öğreteyim’’diyen sen değil miydin?

İşte kurulalı 2 sene olmasına rağmen bir elin parmakları kadar katılımcısı olmayan, yalnızları oynayıp liseli talebelerin hatıra defterini andıran Dia Türkiye sitesinin en açık profili işte budur.

6 Mart 2009
Cem Akkılıç





* * *

Atatürk olmak!




ATATÜRK YARGILANIYOR

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

 Şehitlere KELLE th>Atatürk olmak!
YOBAZLAR ATATÜRK YARGILANIYOR
Onurlu komutanıma
Türklerin soyu kurur mu?
MEHMETÇİK VAKFI
Takunya libidocusu
wowturkwy.com sitesinin sahibi Burç Acar askere gidecek mi?
wowturkey nokta com BELGESELİ
wowturkey sitesinin iç yüzü facebook grubumuz
Şortla Namaz kılan din Baronu
Davos Fatihi BAM GÜM SİYASET

Cem Akkılıç Rock Kütüphanesi

Cem Akkılıç.   Yüzen gemilerde yaşarken biz yeniden mevsimlerin sessizliğini
Işığı çağırır gibi şarkısını söyleyecek ruh yolculuk eden kadife denizcilerin.

Işıltı ya da aylar gönderiyor bana anıları unutulmuş öykülerin peşindeki
Pusulayı yönlendiriyor anıları sunmak için bir zamanın içine hepimizin gördüğü
Bir zamanın içine hepimizin gördüğü...
Sabah uyandığımda bir bira açtım.Gelecek belirsiz ve son hep çok yakında.
Rock müzik aleminde çok kral var.Ancak tek bir Tanrı var.Led Zeppelin.Cem Akkılıç
Türk milleti zenginleşiyormuş
Designed by Cem Akkılıç

Copyright © 2007-2013 Tüm hakları saklıdır. Sitedeki yazılar ve fotograflar İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.